Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  GHID DE CALATORII  
Posted on May 3rd, 2015 at 2:02 pm by admin

Travelling With A King – Book 1” este primul ghid de calatorii dedicat fanilor Michael Jackson lansat in limba engleza.

Cartea ce abunda de fotografii si harti contine o serie de informatii despre locuri ce poarta amprenta Michael Jackson din intreaga lume – locuri ce reprezinta destinatii turistice pentru orice fan Michael Jackson.
Editia cu numarul 1, “Travelling With A King – Book 1” cuprinde o serie de destinatii din Statele Unite ale Americii : (New York, Los Angeles, Santa Ynez, Las Vegas, etc), America Centrala si de Sud (Brazilia, Argentina, Mexic, Republica Dominicana, Bahamas) si ca bonus cateva locatii din Europa si Asia.

Travelling With A King – Book 1” – primul ghid de calatorie dedicat fanilor Michael Jackson are 120 de pagini glossy, prima editie a acesteia fiind lansata in martie 2014 doar in limba franceza. Noua editie, in engleza, va contine doua volume, primul volum (cel lansat) fiind dedicat continentului American iar cel de al doilea volum (ce va fi lansat pe piata in perioada urmatoare) va cuprinde locatii din restul continentelor, neexplorate in primul volum.

Cei doi autori ai ghidului, Christophe si Antoine sunt doi fani Michael Jackson belgieni – cu state vechi – fondatorii fan clubului belgian “MJBackstage“; fan club ce activeaza si in prezent si care editeaza revista cu acelasi nume de patru ori pe an.

Christophe locuieste in Bruxelles, Belgia si lucreaza ca jurnalist, avand ca pasiune calatoriile. Antoine locuieste in Amiens, Franta, lucrand ca inginer de proiecte in Paris.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off