Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  GANDURILE NOASTRE AU AJUNS…  
Posted on June 27th, 2013 at 9:44 am by admin

Pe 4 martie 2013, MJPassion a lansat proiectul “Un Gand Pentru Michael…“, campanie care isi propunea realizara unui album special format din mesajele fanilor romani, album destinat sa ajunga pe 25 iunie 2013 la Forest Lawn – Los Angeles, insotit de un steag al Romaniei si un buchet de flori.
Pe parcursul celor 3 luni cat s-a desfasurat campania “Un Gand Pentru Michael…“, pe adresa acesteia s-au primit peste 40 de mesaje, acestea fiind legate intr-un album special, album care a plecat spre Forest Lawn cu cinci zile inainte de 25 iunie 2013.

MJPassion are bucuria sa vina astazi cu vesti proaspete despre proiectul “Un Gand Pentru Michael…“, proiect realizat dedicat tuturor fanilor Michael Jackson care au trimis mesajele lor catre Michael.
Toate mesajele primite in timpul campaniei au fost acceptate si incluse in albumul realizat pentru Forest Lawn, acesta ajungand la prima ora a diminetii zilei de 25 iunie 2013 la Forest Lawn insotit de doua buchetele de flori si un steag romanesc.
Albumul nostru insotit de un buchet de 21 trandafiri – legati cu o pamblica tricolora – a fost dusi in interiorul Holly Terrace si depus chiar in fata mormantului lui Michael – lucru care nu face decat sa onoreze si sa implineasca intraga campanie MJPassion.
Steagul Romaniei (steag ce cuprindea numele tuturor celor care au participat la campania “Un Gand Pentru Michael…”  insotit de un mic buchet de trandafiri a fost expus pe peluza Holly Terrace alaturi de alte steaguri si mesaje ale fanilor din intreaga lume.

Iata mai jos doar cateva fotografii de la Forest Lawn dar si un scurt clip filmat de un amator in fata Holly Terrace – clip in care steagul Romaniei se poate vedea cu usurinta.

Mai multe fotografii dar si detalii legate de concursul organizat de MJPassion vor fi publicate in zilele urmatoare.

* vizitati pagina de facebook MJPassion.ro pentru a vedea integral albumul campaniei “Un Gand Pentru Michael…” fotografiai cu doar cateva minute inainte de a fi dus special in interiorul Holly Terrace la mormantul lui Michael.

 

Sursa: MJPassion

 

 

 
News | Comments Off on GANDURILE NOASTRE AU AJUNS…