Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  FUZZBALL LA LICITATIE…  
Posted on December 13th, 2017 at 10:43 am by admin

O noua licitatie publica este pa cale sa debuteze pe 16 decembrie.
De data aceasta compania Disney este in centrul atentiei; peste 100 de obiecte, postere, costume, manuale, obiecte promotionale, etc din colectile Disney vor fi scoase la licitatie.

Unul dintre cele mai spectaculoase obiecte scoase la licitatie este Fuzzball: o marioneta mecanizata folosita in timpul filmarilor pentru productia Disney, “Captain Eo” (1986).
Papusa mecanica este insotita de o scrisoare de autenticitate semnata de Rick Baker: “Am inspectat personal aceasta piesa si pot certifica ca este o papusa Fuzzball originala, controlata prin telecomanda realizata de studiourile mele pentru productia scurt metrajului “Captain Eo”.

Papusa este confectionata dintr-o serie de materiale precum burete, latex si contine un mecanism mecanic cotroilabil de la distanta. Aceasta a fost expusa in diferite vitrine in parcurile de distractie Disney; fiind acum comercializata intr-o caseta de sticla alaturi de o imagine din film si o placheta metalica gravata.
Pretul de pornire a licitatiei pentru aceasta este de 50 000 dolari – un pret extrem de mare avand in vedere valoarea sa culturala.
Alaturi de Fuzzball, Disney mai scoate la licitatie o serie de postere, bilete, invitatii si alte obiecte de colectie ce au legatura cu scurt metrajul “Captain Eo“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off