Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  fratii il sustin…  
Posted on May 18th, 2009 at 12:11 pm by admin


     Pe 12 mai va anuntam despre incercarea celor de la AllGood Entertainment de a pune bete in roate celor 50 de concerte pe care Michael Jackson urmeaza sa le sustina la O2 – Londra incepand din aceasta vara.
     Se pare ca vineri, 15 mai, Michael Jackson insotit de parintii sai si de Randy Phillips (presedintele AEG Live) au participat la o intalnire cu reprezentantii AllGood Entertainment la Beverly Hills Hotel.
     Potrivit unor asa zise surse, Michael Jackson a negat orice contract  si discutie cu AllGood Entertainment si a refuzat sa accepte conditiile si cerereile acestora. In urma discutilor avute, reprezentantii AllGood Entertainment au promis ca il vor actiona in judecata pe Jackson si familia acestuia pentru nerespectatea contractului.
     Iata ca astazi fratii Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Randy au dat prin intermediul managerului lor, Danny O’Donovan, un comunicat de presa, in care neaga orice colaborare sau promisiune pe care ar aveao cu AllGood Entertainment.
     Potrivit lui O’Donovan, fratii Jackson nu au promis sau aprobat participarea lor la presupusul concert din Texas impreuna cu Michael si Janet.
     Fratii Jackson au declarat ca il vor sustine pe Michael in lupta in instanta cu AllGood Entertainment.
     O’Donovan a declarat:
     “Nu are nicio valoare aceasta afirmatie, noi, nu avem cunostiinta de nici un contract semnat cu nimeni, pentru un asa numit turneu-reuniune al familiei. In fapt,  Jackson-nii nu si-au dat acordul in aceasta privinta si nici nu au primit o oferta in acets sens.”
     Potrivit acestuia, se pare ca, toti fartii Jackson sunt fericiti de revenirea pe scena a lui Michael in cadrul seriei de 50 de concerte, ei asteptand cu nerabdare sa participle la seria de concerte “This Is It”.
     Inca o dovada, in pus, ca unii oameni incerca sa scoata bani din orice cu orice chip… dar totul e bine cand se termina cu bine… cu fratii alaturi Michael va putea demonstra ca cererile celor de la AllGood Entertainment sunt nefondate.

Sursa: MJJC

 
News | Comments Off on fratii il sustin…