Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  FIGURINA “SMOOTH CRIMINAL”  
Posted on January 31st, 2021 at 2:33 am by admin

Dupa cum va informam la sfarsitul anului trecut figurina oficiala Smooth Criminal produsa de Pure Arts, ce se anunta a fi cel mai exclusivist obiect colectabil Michael Jackson este acum disponibila pentru comanda pe site-ul producatorului.

Figurina Smooth Criminal este disponibila in doua versiuni: Deluxe si Standard. iata mai jos cateva informatii despre cele doua versiuni lansate pe piata dar si pretul de vanzare al acestora.

Versiunea Deluxe (in imaginea de mai sus) este pusa in vanzare pentru suma de 1 399 dolari si spre deosebire de varianta standard (care costa 899 dolari) vine insotita de cateva accesorii esentiale: o podea de lemn, o replia a microfonului din videoclipul original dar si un Junkebox (replica a celui din videoclipul original).
Ambele veriante se vand impreuna cu un replica a vinylului single-ului Smooth Criminal.

Iata mai jos cateva imagini si detalii ale figurinei Smooth Criminal.

Inaltime: scara 1:3 (aproximativ un metru)
Imbracamintea include palarie, camasa, jacheta, pantaloni, bretele, cravata si 2 caprioare (invelitoare pentru pantofi), toate realizatadin teatura reala. Incaltaminte din polistone, bani din anii 1930, microfon, baza cu logo metalic si butoni in forma de diamant.
Licensed by: Triumph International, Inc.

Sursa: MJVibe / MJFrance

 
News | Comments Off