Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  EXPANDED DIGITAL EDITIONS  
Posted on January 31st, 2021 at 1:09 am by admin

Epic Records si Legacy Recordings, divizia de cataloage a Sony Music Entertainment, va lansa editii digitale extinse ale albumelor clasice The Jacksons.

Vineri, 12 februarie, vor fi lansate in format digitat, o prima serie de trei albumele The Jacksons: The Jacksons (1976), Goin ’Places (1977) si Destiny (1978). Versiunile digitale extinse vor include albumul original in întregime, la pachet cu piese bonus suplimentare.

O editie de vinil 2LP a albumului The Jacksons Live! (inregistrat in timpul turneului lor Triumph din America de Nord din 1981) va fi lansat pe 26 martie si va fi disponibil pentru pre-comanda, in curand.

Lansat initial in 1976 la Epic Records / Philadelphia International Records (PIR), The Jacksons a fost primul album de studio al grupului, inregistrat alaturi de fratele cel mai mic Randy. A fost, de asemenea, primul album de studiou sub noua titulatura The Jacksons. Produs / inregistrat de legendarii produc?tori de hit-uri PIR, Kenneth Gamble si Leon Huff, The Jacksons a generat “Enjoy Yourself” (primul hit de top 10 din Gamble-Huff in ultimii doi ani), “Show You the Way to Go”, primul UK chart # 1 si “Good Times”.

Pentru prima data, The Jacksons au reusit sa scrie si s? înregistreze propriul material pentru un album, iar rezultatele au inclus ‘Style of Life’, scris de Michael ?i Tito si ‘Blues Away’, prima melodie publicata scrisa exclusiv de Michael. Acestea au devenit, de asemenea, primele doua inregistrari pe care Jackson a fost producator. The Jacksons a ajuns pe locul 36 pe Billboard 200 si pe locul 6 in topurile R&B si a devenit primul album de la The Jacksons care a fost certificat RIAA Gold.

Versiunea digitala extinsa a The Jacksons include albumul original plus patru piese bonus: ‘Enjoy Yourself’ (7 ? Extended Version); ‘Enjoy Yourself’ (12? Version); ‘Show You the Way to Go’ (7? Version); and ‘Living Together’ (Dimitri From Paris Disco Re-Edit).

Lansat in octombrie 1977, “Goin ’Places” a fost al doilea si ultimul album al lui The Jacksons lansat in cadrul joint-venture-ului Epic Records / PIR. Albumul a avut premiera a doua noi melodii scrise de The Jacksons: ‘Do What You Wanna’ si piesa disco ‘Different Kind of Lady’. Goin ’Places s-a vândut peste jumatate de milion de unitati in intreaga lume. The Jacksons au plecat cu albumul intr-un turneu de succes de la sfarsitul lunii ianuarie pana la mijlocul lunii mai 1978.

Editia digitala extinsa a Goin ’Places include albumul original complet plus trei piese bonus:’Goin ’Places’ (versiunea 7 ‘); ‘Find Me a Girl’ (versiunea de 7 ?); si “Even Though You’re Gone’ (versiunea de 7 ?).

Lansat initial de Epic Records in decembrie 1978, Destiny, al treilea album de studio sub steagul lui The Jacksons, a fost inregistrat la studioul personal de la casa familiei din Hayvenhurst si la studiourile Dawnbreaker din San Fernando, California. Pentru prima data in cariera, The Jacksons a produs intregul album pe cont propriu, acestora oferindu-se un control artistic complet asupra repertoriului, scrierii, inregistrarii si productiei albumului. The Jacksons au terminat inregistrarea colectiei in cateva luni. Cu exceptia ‘Blame It on The Boogie’, fiecare melodie de pe acest album a fost scrisa de Jacksons, inclusiv hitul ‘Shake Your Body (Down To The Ground’) scris de Michael si fratele mai mic, Randy.

Destiny s-a ridicat la inaltimea titlului sau, certificand grupul The Jacksons ca fiind unul dintre boy-bandurile de top din lume. Lansat in octombrie 1978, ‘Blame It on the Boogie’, single-ul de debut al albumului, a reusit sa ocupe doar locul 8 in Marea Britanie in timp ce ii readucea pe The Jacksons in Hot 100 (# 11) si a ajuns pe locul 3 in topul Hot R&B. Al doilea single al albumului, ‘Shake Your Body (Down to the Ground)’, a ajuns in Top 10, Destiny ajungand pe locul 3 in topul Billboard Black Albums si pe locul 11 ??in topul Pop Albums. Destiny este primul album de la The Jacksons care a obtinut statutul de platina RIAA si a vandut peste patru milioane de exemplare in intreaga lume. Turneul Destiny a fost o senzatie internationala.

Editia digitala extinsa a Destiny include albumul original in intregime, precum si sase piese bonus: ‘Shake Your Body (Down to the Ground’ (Versiunea de 7 ?); ‘Destiny’ (versiunea de 7 ?); ‘Blame It On the Boogie “(versiunea de 12″ John Luongo Disco Mix); “Shake Your Body (Down To the Ground)” (versiunea de 12 “John Luongo Disco Mix);” That’s What You Get (For Being Polite) (versiunea de 12 “) si ‘That’s What You Get (For Being Polite)’ (DJ Reverend P Edit).

 

Sursa: MJVibe / Legacy Recordings

 
News | Comments Off