Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  ESTATE VS. TOHME  
Posted on October 21st, 2019 at 12:38 pm by admin

The Estate of Michael Jackson refuza sa plateasca fostului manager al lui Michael Jackson, Tohme Tohme onorariul pe care acesta sustine ca i se cuvine daca acesta nu va semna o intelegere “non-disparagement” in care acesta sa isi ia angajamentul ca nu ii va chema din nou in judecata dupa ce se va vedea cu banii luati.

Procesul, vechi de peste 7 ani, pare sa nu se mai sfarseasca, judecatorul refuzand ca partile sa ajunga la o intelegere verbala.
Tohme Tohme a fost unul dintre ultimii manageri ai lui Michael Jackson inainte ca superstarul sa moara in 2009. Acesta a dat in judecata The Estate, sustinand ca acestia ii datoreaza un procent de 15 % din banii pe care Michael Jackson i-a generat in ultimul an al vietii sale, dar si o taxa de obtinere a unui imprumut care acesta l-a obtinut pentru Regele Pop in incercarea de a salva Neverland Ranch de la executare silita.

Pe de alta parte, The Estate sustine intr-un alt proces, deschid de ei impotriva lui Tohme ca acesta a profitat de starea confuza a Regelui Pop din ultimele luni de viata, fortandu-l sa semneze o serie de documente si angajamente cu scopul de a-l fura de bani. Procesul intentat de catre The Estate impotriva lui Tohme a fost solutionat in termen de cinci zile dupa ce ambele parti au fost de acord sa solutioneze problema in instanta deschisa.
Dar, dupa ce avocatii au citit judecatorului termenii materiali ai solutionarii (documente care apoi au fost sigilate), potrivit documentelor judecatoresti, Michael Jackson Estate a refuzat sa plateasca lui Tohme banii de “datorati” decat cu conditia ca acesta sa semneze o clauza de nepartinire si un acord de a nu mai da in judecata.
Considernd ca aceasta clauza nu este una corecta, Tohme a refuzat semnarea ei astfel in continuare isi cere in instanta cei 20 de milioane de dolari, pe care considera ca ii merita ca urmare a unor intelegei avute cu Michael Jackson.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off