Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  DRAKE FEAT. MICHAEL JACKSON  
Posted on June 29th, 2018 at 11:41 am by admin

Noul album al artistului american Drake a fost lansat astazi pe piata iar fanii Michael Jackson au inca un motiv de discutie.

Intitulat “Scorpion“, dublul album contine un featuring cu Michael Jackson, intitulat “Don’t Matter To Me“.
Este inca incert faptul ca Drake l-a cunoscut vreodata personal pe Michael Jackson si ca impreuna au decis sa faca acest featuring, insa cu toate astea Regele Pop apare pe coua piesa a artistului american.

Piesa “Don’t Matter To Me” contine un material audio, nelansat anterior, al lui Michael Jackson (mai mult ca probabil inregistrat in perioada Thriller) peste care Drake a adaugat o linie melodica si parti de rapp. Piesa poate fi comaparata, ca si colaborare muzicala, cu featuring-ul Michael Jackson – Justin Timberlake din 2014, “Love Never Felt So Good“.

Este evident faptul ca partile vocale ale lui Jackson au fost ultra prelucrate si sintetizate astfel incat sa se “asorteze” cu vocea extrem de prelucrata in studiou a lui Drake.

Albumul “Scorpion” contine pe langa featuring-ul cu Michael Jackson si colaborari cu artisti precum: JAY-Z, Ty Dolla $ign si Static Major dar si cateva piese lansate anterior ca si single-uri: “Nice For What” ,”God’s Plan” si  “I’m Upset”.

Va las pe voi sa judecati daca noua colaborare DrakeMichael Jackson este una reusita si daca vocea lui Michael merita sa fie irosita pe un astfel de colaborare:

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off