Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “dovezi”  
Posted on May 19th, 2009 at 9:29 am by admin


     Randy Phillips, presedintele AEG Live, a acordat recent un interviu pentru CNN, ca o replica la toate speculatiile aparute in presa in ultima vreme.
     Acesta a tinut sa pecizeze ca starea de sanatate a artistului este foarte buna, si ca repetitiile pentru concertele de la O2 merg in continuare in acelas ritm.
     “Este sanatos, atat cat poate fi de sanatos – nu are niciun fel de probleme de sanatate – nu va muri de cancer!”
     Cand Phillips i-a aratat lui Jackson ziarele in care erau articolele defaimatoare la adresa sa, acesta a ras si s-a aratat extreme de indifferent :  “Este obisnuit cu astfel de zvonuri. Este celebru inca de la varsta de 5 ani. Nu citeste ziarele si nici nu se uita la stiri.”
     Intrebat de ce Michael Jackson viziteaza atat de des cabinetul doctorului sau dermatolog, Phillips a tinut sa precizeze ca doctoral cu pricina este un vechi prieten al artistului: “Michael este prieten vechi cu dermatologistul sau. Ce poate fi mai simplu de atat.”
     Randy Phillips a accentuat faptul ca Michael Jackson a trebuit sa treaca mai multe teste care sa ateste starea sa fizica si pshihica, inainte de a anunta seria de concerte. La fel urmand sa se intample si inaintea inceperii seriei de 50 de concerte “va trebui sa treaca si altele inainte de a incepe”,”[Michael Jackson] lucreaza zilnic cu coregrafii si dansatorii sai. Este intr-o forma fizica buna, mai buna la 50 de ani ai sai decat o aveam eu la 30 de ani.”
     In continuare, Phillips, a vorbit despre disputa dintre AllGood Entertainment  si Michael Jackson. Acesta a subliniat faptul ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata, Michael Jackson ne fiind niciodata in situatia de a face planuri si de a semna un astfel de contract , insa nu se poate exclude o pe viitor un astfel de spectacol:  “[Spectacolul de reuniune al fratilor Jackson] nu a fost niciodata in lucru, cel putin din partea lui Michael Jackson … insa niciodata sa nu spui niciodata, acum insa se concentreaza pe propriul sau show. Nu are legatura cu familia.”
     Vorbind despre spectacolele de la O2, Phillips a dezvaluit faptul ca se lucreaza la o versiune 3D a show-ului dar si la refilmarea videoclipului Thriller intr-o varianta 3D. Acesta a mai adaugat faptul ca in eventualitatea in care spectacolele “This Is It”  vor pleca intr-un turneu, acesta va poposi in Europa, Asia, America de Nord si Africa de Sud.
     Ca sa spulbere orice fel de speculatii, Phillips a declarat ca in show-uri nu vor si folosite animale vii si nici copii lui Jackson nu vor face parte din spectacol.
     Bineinteles, ca toate declaratiile celor din anturajul lui Michael Jackson nu sunt pe deplin credibile atat timp cat nu exista nici macar o fotografie sau o inregistrare video de la repetitii. Iata ca si acest lucru a fost clarificat, siteul official www.michaeljacksonlive.com a publicat doua fotografii de la repetitii dar si un filmulet video despre castingul pentru alegerea dansatorilor dar si prima intalnire la repetitii dintre dansatori si Michael Jackson.

 VIDEO – CASTING “THIS IS IT!”

 

sursa: MJJR

 
News | Comments Off on “dovezi”