Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “DON’T STOP ‘TIL YOU GET ENOUGH”  
Posted on January 24th, 2019 at 11:44 am by admin

Noul musical Michael Jackson, intitulat “DON’T STOP ‘TIL YOU GET ENOUGH” va avea premiera la Chicago in toamna anului 2019.

The Estate a anuntat prin intermediul retelelor sociale ca noul musical va include peste 25 de piese din repertoriul lui Michael Jackson si va debuta in Chicago la Nederlander Theatre pe 29 octombrie 2019 pana pe 1 decembrie 2019.

Musicalul, a carui coloana sonora contine muzica lui Michael Jackson si susceptibil de a atrage atentia globala, este produs de catre The Estate of Michael Jackson in colaborare cu Columbia Live Stage. Scenariul este scris de catre castigatorul premiului Pulitzer, scriitoarea Lynn Nottage, regia si coregrafie fiind semnata de catre Christopher Wheeldon, fost coregraf al New York City Ballet, apreciat la nivel global pentru musicalul “An American in Paris” regizat de el pe Broadway.

Acesta nu este un spectacol Cirque du Soleil, nu este un show tribut si nici macar o hagiografie.” a declarat Nottage marti, intr-un interviu, referindu-se la cele doua productii Cirque du Soleil dedicate Regelui Pop.
Ne straduim sa spunem povestea unui moment din viata unui om foarte complicat a carui viata era foarte plina.”

Perioada din viata Regelui Pop aleasa pentru a fi transformata intr-un musical este pozitionata in timpul turneului “Dangerous World Tour“, un efort enorm, intins pe 17 luni de calatorit si concertat live, de strans bani pentru fundatia sa caritabila Heal The World si performand in fata a peste 3,5 milioane de oamnei pe 70 stadioane, din Bucuresti la Bangkok intre 1992 si 1993.

Ne indreptam atentia asupra procesului de creatii a muzicii” a declarat Nottage, subliniind faptul ca The Estate a acordat mana libera in procesul creativ, intelegand faptul ca “Michael va veni intotdeauna cu o controversa.“.

Suntem cu totii constienti ca nu ne dorim ca musicalul sa fie un concert al unui imitator” a declarat Wheeldon intr-un interviu acordat publicatiei Tribune. “Ne dorim sa fie portretul unui artist, un om al contradictiilor ce destine atat de multa frumusete. O viata ca a lui Michael este atat de bogata, intensa, agitata. Dar au existat aceste momente de iluminare. Dorim sa il comemoram pe Michael si sa ii ascultam melodiile cu adevarat.

Nottage a mai adaugat ca alegerea acestei perioade din viata lui Michael nu a fost intamplatoare. Turneul Dangerous World Tour a fost varful carierei lui Michael, urmand unor albume precum “Thriller“, “Off the Wall” si “Bad“.
Am dorit sa analizam aceasta perioada a vietii lui si sa intocmim lista de piese. Care erau ingredientele geniului sau? Chiar vreau sa aflu cine era si sa patrund in interiorul geniului sau. Oamenii nu stiu cat de implicat si ce control avea Michael asupra artei sale. Aceasta imagine a omului bland cu o voce subtire este contrazisa de realitatea unui stralucit om de afaceri, producator, compozitor si designer.
Urma pe care Michael a lasat-o pe aceasta lumea a fost una mareata.”

Castingul productiei muzicale nu a fost inca stabilit, la fel cum nci numarul total de artisti ce vor urca pe scena, dar ceea ce este cert este faptul ca vor exista mai multi performeri. Un tanar artist il va interpreta pe Jackson ca si copil pe vremea cand a cunoscut faima la nivel global.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off