Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  DON’T MATTER TO ME  
Posted on October 11th, 2018 at 9:25 am by admin

Republic Records, casa de discuri sub egida careia Drake si-a lansat cel mai nou album, “Scorpion“, a anuntat ca piesa “Don’t Matter to Me” – colaborarea Drake Michael Jackson, va fi urmatorul radio single al albumului.
Casa de discuri a promis ca incepand din aceasta saptamana piesa “Don’t Matter to Me” va incepe sa fie promovata la posturile de radio din intreaga lume.

Noul album al lui Drake, lansat pe 29 iunie, s-a bucurat (si inca se mai bucura) de succes inca din ziua lansarii, acesta ocupand primele locuri ale tourilor de specialitate saptamani la rand.
Initiativa Republic Records de a lansa ca si radio single piesa “Don’t Matter to Me“, nu este una care sa ne surprinda neaparat, colaborarile postume cu Michael Jackson s-au dovedit extrem de profitabile pentru artistii care se incumeta la o astfel de colaborare; de reamintit este colaborarea Michael Jackson - Justin Timberlake, “Love Never Felt So Good”  de pe albumul “Xscape” (2014) piesa ce a stationat saptamani la randul pe primele locuri din topurile internationale.

Sursa: MJVibe / Billboard

 
News | Comments Off