Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  … DOAR PE LOCUL 6  
Posted on November 4th, 2022 at 3:54 pm by admin

Michael Jackson a ocupat timp de opt ani locul 1 in  topul Forbes, a celor mai bine platite celebritati moarte.

In 2021, Michael a ajuns pe locul 3 din cauza faptului ca Estate nu a reusit sa semneze contracte majore dar si datorita situatiei provocata de pandemia  COVID.

COVID este inca unul din principalele motive ale pozitiei din acest an in celebrul top Forbes, dar si pentru faptul ca alti artisti si-au asigurat contracte mai mari in ultima perioada de timp. Pe locul 1 anul acesta il putem gasi pe J.R.R. Tolkien, care a castigat 500 de milioane de dolari atunci cand compania suedeza de jocuri video Embracer si-a anuntat achizitia Middle Earth Enterprises in august pentru 788 de milioane de dolari. Urmeaza de aproape legenda baschet Kobe Bryant, cu 400 de milioane de dolari din vanzarea de catre reprezentantii fondului sau patrimonial a actiunilor  sale din compania de bauturi sportive BodyArmor catre cei de la  Coca-Cola. Acesta marcheaza cea mai mare achizitie din istoria companiei de bauturi racoritoare. Pe locul 3, David Bowie Estate a castigat 250 de milioane de dolari cu vanzarea catalogului sau editorial. Elvis se afla pe locul 4 in principal din ofertele sale pentru o serie de spectacole, materiale publicitare si, desigur, filmul biografic. James Brown se afla pe locul 5 datorita achizitiei drepturilor sale muzicale de catre un editor muzical independent din New York.

Si da, Michael Jackson a pierdut, in acest an, 3 locuri, ajungand pe locul 6.
MJ ONE a fost inchis atat de mult timp din cauza situatiei globale COVID, lipsa vanzarilor de materiale promotionale si a ofertelor Estate facute in ultimii 2 ani are repercusiuni in profituri si, prin urmare, pozitie in aceasta lista. Cu toate acestea, 2023 ar putea fi diferit, deoarece MJ ONE din Las Vegas s-a redeschis, MJ The Musical se descurca foarte bine cu o crestere de 80 de milioane de dolari pana in noiembrie si, de asemenea, este pe cale sa faca un turneu in SUA in august 2023. Ca sa nu mai vorbim ca Thriller 40 este pe cale sa fie lansat iar vanzarile acestui nou proiect muzical vor aduce noi venituri importante alaturi si de vanzarea celorlalte albume dar si a materialelor promotionale aferente.

Iata mai jos, topul Forbes pe 2022:

  1. J.R.R. Tolkien  cu 500 milioane de dolari
  2. Kobe Bryant  cu 400 milioane de dolari
  3. David Bowie  cu 250 milioane de dolari
  4. Elvis Presley  cu 110 milioane de dolari
  5. James Brown  cu 100 milioane de dolari
  6. Michael Jackson  cu 75 milioane de dolari
  7. Leonard Cohen  cu 55 milioane de dolari
  8. Dr Seuss  cu 32 milioane de dolari
  9. Jeff Porcaro  cu 25 milioane de dolari
  10. Charles Schulz  cu 24 milioane de dolari

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on … DOAR PE LOCUL 6