Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  DISMISSED  
Posted on October 5th, 2021 at 1:39 pm by admin

Ultimul proces intentat de catre James Safechuck impotriva lui Michael Jackson a fost respins de un judecator din Los Angeles.

Procesul intentat de James Safechuck, unul dintre cei doi barbati care au sustinut acuzatii de molestare asupra unui minor impotriva lui Michael Jackson in documentarul “Leaving Neverland”, a fost respins da cetre Inalta instanta din Los Angeles. Avocatul sau trebuia sa faca apel la ultima respingere in instanta insa nu a facut-o niciodata.

Cazul adus de Safechuck a fost respins initial, acum aproape un an, pe 21 octombrie 2020, acesta avea aproape un an sa depuna contestatie ?i a ales sa nu o faca. El mai poate face apel la aceasta revocare a judecatorului Mark Young insa sansele sunt minime.

Din nou, aceasta este o dovada clara ca niciun judecator sau instanta judecatoreasca nu potate da unda verde unui asemenea caz cu povesti false si lipsit de orice fel de credibilitate…. Daca mass-media ar fi corecta si impartiala si ar relata toate aceste fapte, cu siguranta ca publicul ar intelege si mai clar ca toata mascarada “Leaving Neverlad” nu a fost decat o alta incercare disperata de a mai stoarce bani din memoria unui om care astazi nu se mai poate apara.

SURSA: MJVibe

 
News | Comments Off on DISMISSED