Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  DIAMOND CELEBRATION PARTY  
Posted on September 3rd, 2018 at 9:00 am by admin

Michael Jackson Estate a organizat o super petrecere pe 29 august in Las Vegas pentru pentru a celebra ceea ce ar fi fost aniversarea de 60 de ani a Regelui Pop. Extravaganta petrecere s-a tinut in cadrul complexului Mandala bay din Las Vegas, locul unde Michael Jackson One by Cirque du Soleil are resedinte de mai bine de patru ani.

Dupa o reprezentatie speciala a show-ului Michael Jackson One cei peste 1000 de fani prezenti la eveniment au fost invitati la un super after-party pe marginea piscinei clubului Daylight Beach Club, parte a resortului Mandalay Bay.

Fanii prezenti au avut sansa sa se intalneasca cu cativa membrii ai familiei Jackson: Paris si Prince Jackson, doi dintre cei trei copii ai Regelui Pop, Tito si Randy Jackson – fratii artistului.

Alte celebritati invitati la petrecere au fost USHER, Kenny Ortega, Mark Ronson – care a lansat cu aceasca ocazie, in colaborare cu Sony Music, un nou megamix intitulat “Diamonds are Invincible“, Evan Ross, superba actrita Angela Bassett (60 ani), Gabrielle Union, Ashlee Simpson si multi altii.

Pentru acest eveniment, The Michael Jackson Estate si-a unit fortele cu The Elizabeth Taylor AIDS Foundation pentru a strange fonduri in vederea unor campanii umanitare in Malawi. Paris Jackson, care este si ambasador al Elizabeth Taylor AIDS Foundation, a acceptat in numele tatalui sau distinctia 2018 Elizabeth Taylor Legacy Award.

Pe langa muzica si voie buna, fanii prezenti la eveniment au avut ocazia unei sesiuni de Q&A cu John Branca, unul dintre cei doi executori judecatoresti ai The Estate of Michael Jackson.

Desi s-a solicitat ca intreaga sesiune de Q&A sa nu fie data publicitatii, totusi o serie de informatii au reusit sa se scurga, spre bucuria fanilor care nu au reusit sa fie prezenti la eveniment:
- Thriller 3D va fi lansat in cinematografele IMAX din intreaga lume timp de o saptamana.
– “GHOSTS” va fi lansat oficial in urmatorii doi ani.
– Toate videoclipurile distribuite de Vimeo vor fi remasterizate
– Un nou documentar marca Spike Lee este in plin proces de productie (cu siguranta de aceasta data subiectul este Thriller)

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off