Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  DANGEROUS – POKET EDITION  
Posted on January 26th, 2019 at 2:51 pm by admin

Sixteen11 Media Group Limited a lanat Ultimate Collector Book Volume IV: Dangerous in format Pocket Edition .

Aceasta este a doua Pocket Edition lansate ca parte a colectiei  Collector Book Series de catre Sixteen11 Media Group Limited. Cei care au ratat editia clasica in format A4 a Collector Book Volume IV: Dangerous, au acum posibilitatea sa achizitioneze editia de buzunar in format A5, editie perfecta pentru vacante, atunci cand suntati in cautarea materialelor de colectie Michael Jackson.
Noua editie este deja dispnibila pentru a fi comandata on-line, termenul de expediere fiind de 2 martie 2019.
Publicistul a vrut sa aduca o ata cu lansarea noii editii: “unele vesti bune fanilor, in acest moment cand documentarul desgustator urmeaza sa fie difuzat la Park City UT si de altfel sa arate cat de mult a oferit Michael, noua colectonarilor… dar si restului lumii.”

COMANDA AICI!

Comunicat de presa emis de Sixteen11 Media Group Limited :

Este o mare placere pentru noi, ca astazi, la fel ca si in alte zile, sa lansam cea de a doua editie Pocket Edition: The Ultimate Collector Book Volume IV – DANGEROUS, disponibila pentru comanda online incepand cu ora 4 GMT.
Editia de buzunar a editiei sold out Volume IV, este perfecta sa o luati cu voi atunci cand mergeti la cumparaturi in cautare de materiale din perioada Dangerous! Mai mica si mult mai practica, cu un nou design al copertii, cartea contine peste 600 de pagini de materiale de colectie Michael Jackson din perioada Dangerous.
Aceatsa editie de buzunar este LIMITATA asa ca nu asteptati pra mult si comandati-va astazi un xemplar. Livrarea va incepe cu 2 martie.
Am decis sa lansam aceatsa editie de buzunar astazi, exact la ora 4 PM GMG pentru a aduce unele vesti bune fanilor, in acest moment cand documentarul desgustator urmeaza sa fie difuzat la Park City UT si de altfel sa arate cat de mult a oferit Michael, noua colectonarilor… dar si restului lumii.

F: A5 format
Format: Paperback
Pages: 684
Price: £35.00
ISBN: 978-0-9931780-1-6
Publisher: Sixteen 11 Media

Sursa: Sixteen11 Media Group Limited, MJVibe

 
News | Comments Off