Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  …CU MASCA … FARA MASCA  
Posted on July 1st, 2022 at 2:56 pm by admin

Cu totii cunoastem cover-ul piesei  “Smooth Criminal” realizat de Alien And Farm, dar stiati ca acestia au cerut aprobarea pentru videoclipul direct lui Michael Jackson?

Lansat in 2001, videoclipul piesei “Alien Ant Farm – Smooth Criminal” a fost num?rul 1 în Australia ?i Noua Zeeland?, un single nr. 3 în Marea Britanie ?i num?rul 1 în SUA.
In 2022, versiunea “Smooth Criminal” a celor de la Alien Ant Farm a devenit virala pe retelele sociale, aducand, din nou in atentia publicului cover-ul.

Videoclipul contine numeroase omagii aduse lui Michael Jackson dar si videoclipurilor sale.
Corso, chitaristul trupei, a vorbit despre  acest lucru intr-un interviu ofertit celor de la MTV direct de pe platoul de filmare, al  videoclipului, in 2001, spunand: “Vrem sa-i aducem un omagiu lui Michael Jackson, insa in felul  nostru. Evident ca nu suntem atat de straluciti ca si el, asa c? vrem doar sa abordam cu gust lucrurile care sunt cool în videoclipurile lui ?i s? le aplicam in propriul nostru mod depravat.

Daca ne intrebati daca aveam rezerve cu privire la modul in care va fi primit clipul, va putem spune ca singura persoana de care am incercat sa  tinem cont a fost insusi Michael Jackson. Eram oarecum ingrijorati. I-am trimis videoclipul lui MJ pentru a avea aprobarea lui. Acesta ne-a raspuns ca nu prea ii place ideea copilului care danseaza purtand o masca (chirurgicala). Ne-am spus: “Oh, poate ar trebui sa-l eliminam pe copil din clip”. Eram deja in turneu. Dar cateva saptamani mai tarziu, regizorul videoclipului [Marc Klasfeld] a mers pe aceeasi strada, a reunit o gramada de figuranti si a refilmat scena cu copilul care danseaza, de data asta fara masca. Am cheltuit ceva bani si am adunat ceva stres – pentru a ne asigura c? il multumim pe Michael Jackson. Cateva saptamani mai tarziu i-am trimis clipul inapoi,  cu copilul fara masca iar el ne-a spus: “Stii ce? Imi place mai mult cu masca!

Sursa: MJVibe

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URI

Comentati aici!

Nume Email
Site
Comentarii  
 

Current day month ye@r *