Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI III  
Posted on December 13th, 2013 at 1:39 am by admin

Pentru al treilea an consecutiv, Asociatia Sprijin Pentru Viata initiaza “CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI“, campanie ajunsa la editia a treia.

Fiecare dintre noi ne amintim cu drag de clipele magice cand il asteptam pe Mos Craciun si de fericirea fara margini pe care o aveam deschizand cadourile aduse de Mosul cel bun… ei bine acum avem posibilitatea de a fi ajutoarele Mosului si sa oferim unor copii extrem de saraci sansa de a avea, asemenei noua astfel de amintiri magice.

MJPassion va invita sa va alaturati campaniei “CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI – editia a III-a (2013)“, campanie organizata de Asociatia Sprijin Pentru Viata cu sprijinul UNIVERSITATEA din PITESTI prin intermediul domnului profesor Claudiu Sutan si Compania TEATRUL pentru TOTI, reprezentata de Mihai Savu.

Campania “CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI” a luat nastere in urma cu doi ani la initiativa Asociatiei Sprijin Pentru Viata, campanie ce s-a bucurat de un succes binemeritat si a adus o bucurie extraordinara, in preajma Craciunului, mai multor copii din medii sociale extrem de defavorizate.

Gestul vostru marunt va aduce cu siguranta o bucurie imensa unui copil sarac; tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati o cutie de pantofi si sa mergeti cu ea la cumparaturi, puneti in ea, ceea ce credeti ca ii poate face unui copil o bucurie… (ex: dulciuri neperisabile, jucarii de plus, fular, caciula, manusi, pasta sau periuta de dinti, carti de colorat, rechizite, carioci, culori, ornamente de Craciun sau alte lucruri de care s-ar bucura un copil), scrieti apoi pe pachet daca sunt pentru o fetita sau un baietel si cam pentru ce varsta; in pachet sunteti rugati sa puneti si o mica felicitare si cateva cuvinte, semnandu-va bineinteles, asa incat copiii sa poata afla din partea cui vine micutul cadou (se accepta si semnaturi cu Mos Craciun).
Dupa ce cutia a fost umpluta, ambaleaza frumos (cu hartie speciala de Craciun – daca este posibil – sau cu orice hartie de ambalaj) cutia de pantofi, o sigilezi (lipici, banda adeziva, etc) si ii adaugi acestuia o eticheta cu varsta si sexul copilului la care ai dorii ca micul tau cadou sa ajunga.

Pachetul il poti trimite prin posta sau curierat rapid la adresa Asociatiei Sprijin Pentru Viata: Mun. Pitesti, bdul Eroilor nr. 25, jud. Arges  pana cel tarziu pe data de 20 decembrie 2013.

Mai multe detalii si informatii despre campania “CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI” le puteti afla pe pagina oficiala a actiunii:

sau scriind un e-mail pe adresa: sprijin_pentru_viata@yahoo.com .

Nu uita, ai puterea de a fi anul acesta ajutorul lui Mos Craciun! Alatura-te campaniei “CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI” si pune un zambet pe fata unui copil sarac.

 
News | Comments Off on CRACIUNUL INTR-O CUTIE DE PANTOFI III