Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  CONCURS “SCREAM”  
Posted on September 27th, 2017 at 10:17 am by admin

Comunicat The Estate of Michael Jackson:

Suntem foarte nerabdatori sa incepem Halloween-ul Michael Jackson si ne dorim sa il petrecem cu tine!

Daca faci pre-order la albumul SCREAM pana pe data de 29 august sau daca achizitionezi albumul pana pa data de 04 octimbrie 2017, va rugam sa ne trimiteti chitanta (dovada de plata si datele personale) pe e-mail. Un fan norocos va castiga o excursie la Los Angeles pentru a participa la petrecerea de lansare a albumului, de la finele lunii octombrie. Alti cinci fani norocosi care fac pre-order sau cumpara albumul pana pe 04 octombrie 2017, vor fi selectati aleatoriu si vor castiga cate un Sony Prize Pack” pentru a ne asigura ca se vor bucura de cea mai buna experienta audio. Premiul va contine un echipament audio premium de la Sony pentru a va oferii cea mai buna experienta audio la petrecerea voastra de Halloween. Acesta este un concurs dedicat exclusiv DOAR fanilor dedicati – concursul nu va fi promovat publicului larg, pe retelele de socializare media, astfel ca sansele tale de castig sunt mari.
Dar stai… asta nu este tot! Stim ca fanii Michael sunt madrii sa-si arate apartenenta regionala atunci cand vine vorba de Michael. Acum este santa ta de a arata comunitatii fanilor Michael unde exista cea mai dedicata comunitate de fani. Regiunea cu cele mai multe pre-order-uri ale albumulul SCREAM va avea acces la o fotografie high-resolution a lui Michael, din arhivele The Estate, ce nu a mai fost disponibila online pana acum. Fotografia va fi postata pe profilele sociale dedicate lui Michael geo-directionate catre zona cu cele mai multe pre-comenzi ale albumului, astfel ca acestia vor putea vedea – inaintea truturor (va vom anunta ce regiune este castigatoarea.).

Michael iubea foarte mult Halloween-ul, ideea de costumare si de interpretare a unor personaje. Acest lucru este evident chiar si in munca lui – tematica din “Thriller”, “Ghosts” si altele. A men tionat acest lucru de mai multe ori in interviurile sale.

Asteptam cu nerabdare sa petrecem impreuna cu tine Halloween-ul!!”

 COMANDA AICI!

Daca doriti sa participati la concursul organizat de The Estate of Michael Jackson si Sony Music, trimiteti chitantele (si/sau dovezile de plata) pe adresa de e-mail: alicia@mjonlineteam.com.

Sursa: MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™
Copyright © 2017 The Estate of Michael Jackson, All rights reserved.
MJOnline The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

 
News | Comments Off