Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on October 21st, 2019 at 11:14 am by admin

Suntem siguri ca ati citit recent faptul ca biletele pentru noua piesa de pe Broadway, “MJ The Musical”, vor fi scoase la vanzare incepand cu 15 ianuarie la Teatrul Neil Simon, spectacolul de previzualizare fiind pe 6 iulie 2020, iar spectacolul va avea premiera pe 13 august 2020 .
Dorim sa va spunem ca suntem extrem de incantati de acest spectacol. Am fost entuziasmati cand am lucrat cu Cirque du Soleil si Jamie King la crearea “Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour”, care a continuat sa devina unul dintre cele mai populare si cu cele mai mari spectacole de turnee din toate timpurile. Am fost la fel de entuziasmati sa lucram din nou cu Cirque de Soleil si Jamie King la crearea show-ului “Michael Jackson ONE” din Las Vegas, care tocmai a sarbatorit cea de-a 3.000 reprezentatie si ramane unul dintre cele mai vandute show-uri din Las Vegas.
De asemenea, am fost foarte multumiti de munca pe care am facut-o cu Spike Lee in crearea documentarului “Bad 25″ si documentarul “Michael Jackson’s Journey From Motown to Off the Wall”. Suntem increzatori ca acest nou spectacol pe Broadway va fi la fel de bun ca orice alt spectacol in care am fost implicati.

Unii dintre voi si-au exprimat ingrijorarea cu privire la Lynn Nottage. Va asiguram ca Lynn Nottage este un mega-fan al lui Michael Jackson. Suntem intotdeauna atenti la selectarea echipei creative care va lucra la un proiect Michael Jackson. Lynn a fost pacalita de reporterul unui tabloid din Marea Britanie iar declaratiile facute intr-o conversatie ocazionala au fost scoase din context si au fost interpretate gresit. Niciun spectacol pe care l-am creat si il vom crea vreodata, despre Michael, nu va fi altceva decat unul veridic si pozitiv si, desigur, nu vom valida niciodata minciunile si calomnia care au fost savarsite de Reed, Robson, Safechuck si HBO in ceea ce fanii au numit „bullcrapumentary”.
Echipa de creatie a acestui show de pe Broadway este remarcabila. Lynn Nottage este singurul dramaturg viu care a castigat doua premii Pulitzer. Christopher Wheeldon, de asemenea un urias fan Michael Jackson, este un apreciat regizor si coregraf care a castigat premiul Tony pentru spectacolul “Un american in Paris” pe Broadway.
Vazand repetitiile si citind scenariul, va putem asigura ca fanii vor fi foarte incantati. Desigur, nimeni nu il poate inlocui pe Michael. Nimeni nu poate face ceea ce a facut Michael. A existat un motiv pentru care Berry Gordy a confirmat ca Michael este cel mai mare entertainer care a trait vreodata. Cu toate acestea, la fel ca in orice film in care este reprezentata o figura istorica celebra, odata ce intram in joc, trebuie sa lasam deoparte necredinta si sa asteptam cu nerabdare sa vedem un spectacol minunat care aduce omagiu mostenirii lui Michael.
Stiti cu totii ca mass-media a incercat din greu sa pateze si discrediteze influenta lui Michael asupra lumii. Pentru a-si atinge scopul, au incercat sa-l discrediteze pe Michael. Fanii Michael Jackson si The Estate of Michael Jackson nu vor permite sa se intample asta. Dragostea lui Michael este prea puternica, si va fi intotdeauna cu noi. In timp ce unele trusturi media ar putea ezita sa retraga noile programe Michael Jackson pe termen scurt, asta se va transforma pe termen lung, deoarece toata lumea vrea sa-l vada si sa se bucure de Michael si de munca sa. Acest spectacol de pe Broadway va merge mult spre a aminti lumii cine este Regele Pop-ului. Sa-l sarbatorim, sa-l imbratisam si sa reamintim tuturor ca Michael este cel mai mare din toate timpurile.

The Estate of Michael Jackson

Sursa: MJOnline The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

 
News | Comments Off