Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on January 26th, 2019 at 5:03 pm by admin

“Leaving Neverland” nu este un documentar, este un fel de asasinat de genul tabloid, asasinat pe care Michael Jackson l-a indurat cat traia si pe care trebuie sa il indure si acum, dupa moarte. Documentarul face niste acuza?ii necontrolate care se presupune ca au avut loc acum 20 de ani si le trateaza ca fiind fapte reale. Aceste afirmatii au stat la baza proceselor depuse de ace?ti doi mincinsi, care au fost in cele din urma respinse de un judecator. Cei doi acuzatori au depus marturie sub juramant ca aceste evenimente nu au avut loc niciodata. Ei nu au furnizat dovezi noi si nici o dovada in sprijinul acuzatiilor lor, ceea ce inseamn? ca intregul film se bazeaza exclusiv pe cuvantul a doua persoane ce au mintit sub juramant.

Cu toate acestea, regizorul a recunoscut la Festivalul de Film Sundance ca si-a limitat interviurile doar la cei doi acuzatori si familile lor. In acest mod, el a evitat in mod intentionat sa intervieveze numeroase persoane care de-a lungul anilor au petrecut mult timp cu Michael Jackson si au declarat fara echivoc ca acesta a tratat copiii cu respect si nu le-a facut nimic rau. Decizia sa nu includa niciuna dintre aceste voci independente, care ar putea contesta povestea pe care a vrut sa o vanda, regizorul a exclus si verificarea altor surse, astfel incat a realizat o poveste flagranta, spusa doar de o parte, astfel ca spectatorii sa nu aiba niciodat? o imagine echilibrata a situatiei.

Timp de 20 de ani, Wade Robson a negat in instanta si in numeroase interviuri, inclusiv dupa ce Michael a murit, ca ar fi fost o victima, declarand ca este recunoscator pentru tot a facut pentru el Michael. Familia sa a beneficiat de bunatatea, generozitatea si cariera lui Michael pana la moartea lui Michael. Ce nu s-a spus in documentarul Leaving Neverland a fost faptul ca, atunci cand lui Robson ia fost refuzat un rol intr-o productie Cirque du Soleil despre Michael Jackson, au aparut brusc afirmatiile sale acuzatoare.

Suntem extrem de empatici cu orice victima legitima a unui abuz asupra vreunui copilului. Acest documentar face, totusi, acelor victime un dezavantaj. Desi se sustine ca nu banii sunt motivul acestor acuzatii, banii au fost intotdeauna miza – milioane de dolari – datand din 2013, cand atat Wade Robson, cat si James Safechuck, care au aceeasi firma de avocatura in spate, si-au lansat pretentii financiare impotriva The Estate of Michael Jackson. Acum ca Michael nu mai este aici pentru a se apara, Robson, Safechuck si avoca?ii lor isi continua eforturile pentru a obtine notorietate si foloase materiale, facand aceleasi acuzatii pe care un juriu l-a descalificat gasindu-l nevinotat, atunci cand traia.

The Estate of Michael Jackson

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off