Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on January 22nd, 2019 at 5:46 pm by admin

Urmare anuntului lansat anul trecut, despre musicalul Michael Jackson realizat de catre The Estate of Michael Jackson si programat 2020 in New York, The Estate a oferit astazi mai multe informatii:

Pe 18 ianuarie, acest panou publicitar a fost instalat in New York. Membrii mass-mediei au incepu deja sa speculeze ca acesta se refera la musicalul anuntat inca de anul trecut pentru pentru Broadway, desi nu a exista tnicio declaratie oficiala sau un raspuns in acest sens. Aceeasi imagine apare de astazi, ora 9 AM, ET si pe pagina de pornire a trei site-uri legate de Broadway – dar fara alte informatii suplimentare in afara de un link care da posibilitatea sa te inscri pentru a primii informatii despre aceasta imagine si proiectul pe care il reprezinta aceasta. Voi, fanilor, sunteti primii carora The Estate le confirma ca speculatiile sunt adevarate – este imaginea logo pentru musicalul programat pe Broadway pentru 2020!

Maine, va exista un anunt oficial ce va dezvalui afisul impreuna cu titlul show-ului, care va fi titlul unei piese ale lui Michael, dar si alte informatii.
Stati, maine, cu ochii pe http://www.michaeljackson.com sau pe retelele sociale oficiale Michael Jackson.

Ca si in cazul show-ului de moda Louis Vuitton de saptamana trecuta, The Estate considera ca aceste anunturi ale Estate si partenerilor sai nu puteau veni intr-un moment mai oportun pentru a amintii publicului cine este Michael Jackson. In vreme ce The Estate continua sa se alature fanilor in lupta impotriva minciunilor spuse in viitorul documentar, mostenirea lui Michael trebuie sa creasca din ce in ce mai mare.
Musicalul de pe Broadway este o alta ocazie de a castiga o noua audienta si de a le oferii acestora dar si fanilor Michael oportunitatea de a se bucura de muzica lui intr-un mod unic si distractiv.

Mostenirea lui Michael este vesnica si nimeni nu o poate murdarii cu minciuni si acuzatii false atata timp cat noi nu vor lasa sa se intample acest lucru. Sa ne concentram la lucrurile importante si sa ne focusam pe muzica si arta pe care Michael a daruit-o acestei lumi. The Estate si partenerii sai de abia asteapta sa vedeti ceea ce vor realiza.

Cu sinceritate,
MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off