Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on May 24th, 2017 at 9:32 am by admin

Daca pana acum The Estate of Michael Jackson a refuzat sa comenteze anumite proiecte neoficiale legate de numele lui Michael Jackson, iata ca de aceasta data, executorii judecatoresti ai averii megastarului au emis un comunicat de presa in care se dezic de cele doua noi proiecte de televiziune ce au ca subiect pe Regele Pop.

Programat pentru 29 mai 2017, filmul neoficial “Michael Jackson: Searching for Neverland”  se bazeaza pe cartea scrisa de cei doi fosti bodyguarzi ai artistului, Bill Whitfield si Javon Beard , “Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days” si urmaresteultimii ani din viata artistului. Filmul a starnit deja o serie de reactii din partea comunitatii fanilor Michael Jackson avand in vedere faptul ca rolul artistului este interpretat de un controversat imitator al acestuia, Navi.
Un alt proiect de televiziune anuntat cu surle si trambite este cel despre viata cimpanzeului Bublles, proiect achizitionat recent de reteaua Netfix si programat sa apara pana la sfarsitul anului.

Iata mai jos comunicatul de presa emis de The Estate of Michael Jackson cu privire la cele doua noi proiecte de televiziune:

Pentru a lamurii orice fel de confuzii sau neintelegeri legate despre proiectele neautorizate in care este implicat numele Michael Jackson si care tin in prezent primele titluri ale stirilor – inclusiv filmului biografic si serialului animat recent achizitionate de Netflix – The Estate of Michael Jackson nu autorizeaza si nu permite utilizarea drepturilor ce le detine asupre muzicii, imaginii, clipurilor sau filmelor pentru a fi folosite in productii neautorizate ce cauta sa exploateze mostenirea lui Michael Jackson. The Estate, in sine, are in derulare mai multe proiecte, proiecte ce respecta, onoreaza si celebraza viata si mostenirea lui Michael alaturi de geniul sau extraordinar ce a atins fanii din intreaga lume. Cand executorii vor fi pregatiti sa anunte aceste proiecte, le vor anunta. Precum spunea si Michael de nenumarate ori, calitatea este mai importanta decat numele.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on COMUNICAT THE ESTATE