Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on December 19th, 2013 at 12:22 am by admin


The Estate of Michael Jackson a emis un comunicat de presa prin care avertizeaza fanii naivi in urma comunicatului de presa facut de Katherine Jackson in care aceasta cere fanilor Michael Jackson bani pentru a produce un documentar in memoria lui Michael:

The Estate of Michael Jackson nu are nicio implicare in solicitarea de fonduri pentru finalizarea unui presupus film documentar promovat de site-ul FundAnything.com . The Estate nu va solicita niciodata fanilor lui Michael sa contribuie cu banii lor pentru a finanta vre-un posibil proiect.

Mai mult de atat, site-ul in cauza ofera produse ce poarta numele Michael Jackson, asemanatoare cu/sau marci se sunt detinute de drept de catre Estate of Michael Jackson si care pot fi folosite in mod legal doar de Estate si de concensionarii autorizati.

The Estate va contiuna sa lanseze doar proiecte de buna calitate si profesioniste care sa oglindeasca geniul si umanitatea lui Michael, precum filmul This Is It si cela doua show-uri de success cu Cirque du Soleil (Immortal si ONE).

Sursa: MJOnline – The Official Online Team of The Michael Jackson Estateā„¢

 
News | Comments Off on COMUNICAT THE ESTATE