Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT THE ESTATE  
Posted on July 24th, 2012 at 8:39 am by admin

In urma nenumaratelor raportari din presa despre situatia extrem de ingrijoratoare din familia Jackson (asa zisa disparitie a lui Katherine Jackson, mutarea cu forta a celor trei copii ai lui Michael din casa bunicii lor intr-o locatie necunoscuta) The Estate of Michael Jackson a emis un comunicat de presa in cursul acestei dimineti:

23 iulie 2012

THE ESTATE OF MICHAEL JACKSON

Multumim fanilor pentru interesul lor foarte mare referitor la problemele raportate in ultima vreme dintre Estate si doamna Jackson.

Nu vom face niciun comentariu legat de recenta scrisoare primita de la anumiti frati Jackson. Consideram caci scrisoarea noastra de raspuns a vorbit de la sine.

In momentul de fata ne concentram la bunastarea doamnei Jackson si in mod particular asupra copiilor minori ai lui Michael. Ne concentram si facem tot ceea ce putem sa facem pentru ai proteja de influentele nefaste, intimidare, lacomie si alte circumstante nefericite. Chiar daca nu putem intervenii in mod direct in aceasta problema, am monitorizat intreaga situatie si vom continua sa o facem si in continuare. Consideram ca au fost luate masuri care sa-i protejeze de problemele cu care se vor putea confrunta.

Luam aceste masuri foarte in serios si vom continua sa actionam dupa caz.

John Branca
John McClain
Co-Executors
The Estate of Michael Jackson

Sursa: MJOnline – The Official Online Team of the Michael Jackson Estateā„¢

 
News | Comments Off on COMUNICAT THE ESTATE