Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  COMUNICAT DE PRESA  
Posted on January 28th, 2019 at 6:47 pm by admin

Michael Jackson este fratele si fiul nostru. Suntem furiosi pentru ca mass-media, fara nici cea mai mica dovada sau probe reale, a ales sa creada ceea ce spun doi mincinosi in detrimentul sutelor de familii si prieteni din intreaga lume care au petrecut timp, la Neverland, cu Michael si au cunoscut amabilitatea si generozitatea sa legendara. Suntem mandri de tot ceea ce reprezinta Michael Jackson.
Intotdeauna oamenii l-au vanat pe Michael. A fost o tinta usoara deoarece a fost unic. Dar, Michael a fost subiectul mai multor investigatii care au inclus si o perchezitie neanuntata la Neverland si la alte proprietati, precum si un proces in care juratii l-au gasit COMPLET NEVINOVAT. Nu a existat niciodata nici cea mai mica urma sau dovada de ceva nepotrivit. Cu toate acestea mass-media este dispusa sa creada pe acesti mincinosi.
Intotdeauna Michael a intors si celalalt obraz si noi am procedat la fel atunci cand oamenii au atacat un membru al familiei noastrte – asa functioneaza familia Jackson. Insa nu mai putem sa luam atitudine cand acest linsaj mediatic este in desfasurare si toti acesti vulturi care pe Tweeter si pe alte retele sociale se iau de el fara macar sa il fi cunoscut. Michael nu mai este aici sa se apere singur, altfel aceste acuzatii nu ar mai fi fost facute.
Realizatorii acestui documentar nu sunt interesati de adevar. Ei nu au intervievat nici macar o singura persoana care sa il fi cunoscut pe Michael cu exceptia celor doi mincinosi si familile lor. Acesta nu este jurnalism, si nu este corect, iar acum media perpetueaza aceste povesti.
Dar adevarul este de partea noastra. Cautati informatii despre acesti oportunisti. Faptele nu mint, oamenii insa o fac. Michael Jackson a fost si va fi 100% nevinovat in fata acestor acuzatii.

Familia Jackson

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off