Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  cererea lui Tohme  
Posted on September 29th, 2010 at 6:43 pm by admin


     Fostul manager al  lui Michael Jackson, Dr. Tohme Tohme solicita un raport cat mai detaliat al situatiei financiare a averii lui Michael Jackson, sustinand ca secretizarea acesteia ar putea impiedica mai multi creditori – el fiind unul dintre acestia – sa isi recupereze banii de la The Michael Jackson Estate. Tohme pretinde aproximativ 2,3 milioane dolari de la Estate dar  si un procent important din profitul generat de filmul “This Is It”.
      Tohme pretinde ca a negociat contractul dintre AEG si Michael Jackson pentru seria de concerte “This Is It”, cerand un procent de 15% din profitul obtinut din film, CD si DVD-ul “This Is It”.
      Intr-o cerere depusa marti la tribunal, avocatii lui Tohme sustin ca atat clientul lor cat si ceilalti creditori ar trebui sa primeasca o copie amanuntita a raportului financiar al averii lui Jackson, raport dat publicitatii – partial – saptamana trecuta si care prezinta situatia financiara a averii megastarului la un an dupa moartea acestuia.
      Actiunea demarata de Tohme, urmareste accesul acestuia si a altor creditori la veniturile, cheltuielile si informatile privind  profiturile averii lui Jackson, informatii care nu au fost date in intregime publicitatii.
     Howard Weitzman, avocatul The Michael Jackson Estate, a refuzat sa comenteze actiunea lui Tohme, argumentand faptul ca inca nu a reusit sa vada actele depuse de acesta la tribunal.
      O audiere preliminara privind cererea lui Dr. Tohme Tohme este programata pe data de 7 octombrie 2010 la Tribunalul din Los Angeles.

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on cererea lui Tohme