Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  CELINE DION  
Posted on October 26th, 2017 at 1:55 pm by admin

Luni, celebra cantareata Celine Dion a postat pe conturile ei de socializare cateva fotografii cu cei doi gemeni ai sai, Eddy si Nelson Angelil, din timpul petrecerii aniversare a acestora.

Nu imi vine sa cred ca aveti deja sapte ani. Timpul zboara! La multi ani, iubitii mei! Sunt foarte mandra de toti baietii mei.” a fost descrierea ce a insotit fotografiile postate de artista.
Ceea ce da o nota aparte fotografiilor postate de artista este stilul vestimentar al celor doi baieti. In timp ce Celine s-a lasat fotografiata fara machiaj purtand o palarie alba, fiiei ei sunt imbracati in stilul inconfundabil al Regelui Pop: palarii negre, tricouri albe, pantaloni negrii pana la glezna si iconicele sosete cu paiete.

Pozele sugereaza faptul ca cei doi fii gemeni ai artistei au avut parte de o petrecere tematica de ziua lor, tema aleasa fiind Michael Jackson; artist despre care Celine Dion a declarat in repetate randuri ca este idolul sau.

Celine, de altfel, a profitat de fiecare concert al sau pentru a aduce un omagiu lui Jackson, ultimul astfel de moment artistic a fost inclus in cel mai nou turneu al artistei; Celine interpretand un cover dupa piesa Black or White in timp ce pe ecranele montate in spatele ei sunt proiectate imagini cu cei trei fii ai sai.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off