Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  CADOURI SCOASE LA LICITATIE  
Posted on November 22nd, 2019 at 2:06 pm by admin

O parte din cadourile oferite de Michael Jackson, prietenei sale Elizabeth Taylor vor fi scoase la licitatie alaturi de alte cateva sute de obiecte ce au apartinut legendarei Elizabeth Taylor.
Licitatie, gazduita de casa de licitatii Julien’s Auctions va avea loc in zilele de 6,7 si 8 decembrie in Beverly Hills.

Iata mai jos, cateva dintre cadourile primite de Dame Taylor de la prietenul sau Michael Jackson care vor fi scoase la licitatie in luna decembrie:

O tapiserie de mari dimensiuni, din lana, ce reproduce o imagine cu Elizabeth Taylor din campania publicitara pentru parfumul sau “White Diamonds“, primita cadou de la Michael Jackson la inceputul anilor ’90, inscriptionata in partea dreapta, jos cu: “Elizabeth I Love You, Michael.

O camase din satin negru, accesorizata in stilul caracteristic Michael Jackson, purtand semnatura designerilor Tompkins & Bush.

O certificare oficiala a albumului Thriller, primita de Quincy Jones pentru vanzari de peste 21,000,000 de unitati.

Un grup de opt articole vintage Pinocchio Disney, incluzand o figurina din portelan alb Schmid, un Pinocchio asezat din lemn sculptat, un Pinocchio in picioare cu cu bratele mobile, o figurina din rasina asezata, cu picioarele mobile, un Pinocchio din plus, Cricket Jiminy si Figaro si un stand publicitar, din carton ce contine pe spate un mesaj din partea lui Michael Jackson pentru buna sa prietena: “I hope this makes you smile. I live you, Michael Jackson.

O bluza rayon negru, puternic accesorizata cu multe perle si cristale, purtata de Elizabeth Taylor pe 10 septembie 2001 la concertul aniversar sustinut de Michael Jackson la Madison Squere garden din New York.

O jacketa din piele neagra moale, decorata cu numeroase fermoare si curele, captusita cu satin violet, realizata de Dennis Tompkins si Michael Bush oferita de Regele Pop lui Elizabeth Taylor pe 27 februarie 1987 la aniversarea acesteia de 55 de ani. Jackson a dorit sa ii ofere prietenei sale o replica a iconicei jakete din videoclipul BAD, dupa ce aceasta s-a aratat foarte incantata de outfit-ul purtat de Jackson in videoclip.

O serie de tour jakets primite de Elizabeth la diferite concerte la care a fost in public.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off