Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “BUBBLES”  
Posted on May 19th, 2017 at 12:54 pm by admin

Reteaua Netflix este pe cale sa incjeie o intelegere pentru prodicerea unui nou serial de animatie intitulat “Bubbles“.

Scenariul, scris de Isaac Adamson, spune povestea vietii lui Michael Jackson din perspectiva cimpanzeului sau Bubbles.
Potrivit publicatiei Deadline regizorul Taika Waititi (“Thor: Ragnarok”) este luat in considerare sa fie co-regizeze noua productie alaturi de Mark Gustafson (“The Fantastic Mr. Fox”), bugetul alocat productiei fiind, undeva, in jurul sumei de 20 milioane de dolari, ceea ce l-ar propulsa direct pe primul loc in topul celor mai mari bugete alocate aproductilor de acest gen.

Bubbles” va fi produs de catre Andrew Kortschak si Walter Kortshak alaturi de compania Starburns Industries, detinuta de omukl de afaceri Dan Harmon; Adamson si Lee Stobby fiind in pozitia de co-producatori. Potrivit The Hollywood Reporter, noul film este asteptat a fi realizat in acelas stil ca si productia “Anomalisa”, o combinatie de animatie 3D si marionete.

Michael Jackson a cumparat pe cimpanzeul Bubbles la inceputul anilor ’80 de la o ferma din Texas, acesta devenind acompanionul preferat al artistului timp de aproape doua decenii pana cand acesta a trebuit sa fie “pensionat” intr-un centru special destinat cimpanzeilor maturi. Este bine stiut faptul ca o data ajunsi la maturitate, cimpanzeii, devin agresivi si posesivi, comportamentul acestora fiind extrem de greu de controlat.

Bubbles s-a nascut in 1983 intr-o ferma texana, fiind cumparat de catre Michael Jackson la scurt timp dupa nastere. Primata a fost tratata ca un membru al familie de catre artist, cei doi fiind aproape de nedespartit. Bubbles l-a insotit pe Jackson in aproape toate calatoriile sale, atasamentul pentru acesta fiind extrem de mult discutat si ironizat de presa internatioanala, Michael Jackson fiind considerat un excentric nebun. In timpul primului leg al turneului Bad World Tour, de exemplu, Jackson si-a luat cu el cimpanzeul in Japonia, cei doi fiind de nedespartit chiar si in timpul ceremoniei traditionale a servirii ceaiului pe care primarul din Osaka a dat-o in cinstea megastarului.

Initial Bubbles a locuit, impreuna cu Michael la resedinta familiei de la Encino, Los Angeles, ulterior cei doi mutandu-se la Neverland Ranch in 1988. Noua resedinta i-a oferit lui Bubbles libertate deplina, primata impartind apartamentul cu Jackson, dormind cu acesta in acelasi pat si chiar impartind baia cu acesta.
In 2003, asemenea majoritatii cimpanzeilor tinuti captivi, Bubbles era deja un cimpanzeu matur de mari dimensiuni cu un comportament agresiv; prezenta sa in compania umana fiind imposibila. Acesta a fost trimis de catre Jackson in California intr-un centru de dresaj special. In 2005, Bubbles a fost mutat la sanctarul Center for Great Apes din Florida unde locuieste si in astazi.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “BUBBLES”