Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  BUBBLES A FOST ABANDONAT…  
Posted on May 26th, 2013 at 2:04 pm by admin


In timp ce familia Jackson se lupta disperata in instanta cu AEG sa castige ceva “banuti” de pe urma lui Michael Jackson,  Bubbles – mult iubitul si loialul prieten necuvantator al Regelui Pop incearca din rasputeri sa traiasca decent.

In varsta de 27 de ani, Bubbles, cimpanzeul lui Michael Jackson isi duce cu demnitate batranetea incercand sa castige un ban cinstit pentru a putea supravietuii in sanctuarul Center for Great Apes din Florida.
Batranul cimpanzeu tocmai ce a vandut doua picturi abstracte pentru suma de 2 000 de lire sterline in cadrul unei gale organizate de fundatia care il gazduieste, banii fiind folositi pentru costurile de intretine ale acestuia, costuri care se ridica anual la suma de 13 000 de lire sterline.

 

Patti Ragan, directorul sanctuarului Center for Great Apes a declarat: “Ca sa putem ingrijii toate primatele noastre pana la sfarsitul vietii lor avem nevoie de 25 milioane de lire sterline. Avem nevoie de ajutor!
De asemenea Ragan a dezvaluit faptul ca nimeni nu a mai platit niciun ban pentru Bubbles de cand Michael Jackson a murit; chiar daca mai multe promisiuni au fost facute in acest sens de catre familia Jackson.

Va invit pe toti sa facem un exercitiu de memorie si sa ne amintim de “emotionanta” intalnire dintre La Toya Jackson si Bubbles din 2010 si de promisiunile insotite de lacrimi de crocodil pe care aceasta le facea in fata camerelor de filmat ale celor de la ET. …


… cuvintle sunt de prisos!

Sursa: MJWN

 
News | Comments Off on BUBBLES A FOST ABANDONAT…