Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  BROOKLYN LOVES MJ  
Posted on July 31st, 2018 at 9:07 am by admin

Pentru al optulea an consecutiv, celebrul regizor Spike Lee da startul petrecerii anuale: “Brooklyn Loves Michael Jackson“.

Ca in fiecare an, regizorul Spike Lee organizeaza in Brooklyn ( New York) o petrecere stradala dedicata prietenului sau Michael Jackson.
Anuntata pentru 25 august, “Brooklyn Loves Michael Jackson”  se asteapta sa stranga, ca in fiecare an un numar mare de participanti, in special din randul populatiei de culoare din cartier.

Spike Lee a fost si ramane unul dintre cei mai inflacarati admiratori ai Regelui Pop, omul care se afla in spatele unor proiecte video postmormem Michael Jackson (Michael Jackson: This Is It (Video short) – 2009, Bad 25 (Documentary) – 2012, Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall (Documentary) – 2016) dar si in spatele unuia dintre cele mai emblematice videoclipuri ale tuturor tiompurilor: “They Don’t Care About Us” (ambele versiuni).
Daca pasii va p
oarta prin Brooklyn in data de 25 august, nu ezistati sa nu participati la evenimentul annual “Brooklyn Loves Michael Jackson“.

Sursa: MJVibe, Instagram

 
News | Comments Off