Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  BERRY GORDY CAUTA TINERE TALENTE  
Posted on July 19th, 2012 at 8:59 am by admin

Producatorii musicalului “Motown the Musical“, un musical bazat pe viata si cariera fondatorului celebrei case de discuri Motown Records, Berry Gordy, cauta tineri actori de culoare extrem de talemntati pentru ai interpreta Michael Jackson, Stevie Wonder si Smokey Robinson.

Berry Gordy Jr. a anuntat miercuri dimineata ca sunt in cautarea unui “unui copil super talentat de origine afro-americana” care sa interpreteze toate cele trei caractere in musicalul pe care il pregateste pentru Broadway. El a anuntat ca este in cautarea unui baiat afro-american cu varsta cuprinsa intre 8 si 10 ani care sa poata interpreta, dansa si canta “cu o voce inalta de tenor” si care sa poata “sa se miste si sa cante ca si Michael in perioada Jackson 5“.

Nu caut un imitator”, a tinut s aprecizeze Gordy. Ceea ce caut sunt oamnei care sa fie suficenti de inteligenti, care sa poata fi ei insisi in rol. Trebuie sa fie extrem de talentat, plus ca va trebui sa-mi dea aceleasi stari pe care le-am avut atunci cand l-am vazut pentru prima oara pe Michael Jackson.”

Castingul se desfasoara, de asemenea si via YouTube, unde doritorii pot incarca evolutiile lor pe piesele “I Want You Back“, “I’ll Be There” si “Who’s Lovin’ You“.

Musicalul “Motown the Musical ” este asteptat sa aiba premiera pe Broadway (New York, USA) in primavara anului viitor.

Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on BERRY GORDY CAUTA TINERE TALENTE