Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  BALMAIN SPRING/SUMMER 2019  
Posted on June 25th, 2018 at 12:43 pm by admin

Colectia casei de moda Balmain, Spring/Summer 2019, prezentata, ieri, publicului in cadrul festivalului de moda de la Paris, semnata de designerul Olivier Rousteing, a fost o oda adusa lui Michael Jackson si iconicilor sai pantofi loafer.

Construita in jurul esteticii anilor ’90 si a legendarului album “BAD“, colectia Balmain - Spring/Summer 2019, combina elemente stilistice iconice ale Regelui Pop si estetica atat de reconoscibila a anilor ’90.
 Rousteing a dorit sa aduca prin noua sa colectie un omagiu lui Michael Jackson si influentei sale in moda anilor ’90, prezentandu-si colectia pe un colaj muzical al pieselor acestuia si la doar doua zile inaintea comemorarii a 9 ani de la disparitia marelui artist.

Designerul a tinut sa sublinieze acest aspect in brosura colectiei sale, brosura care cuprinde si o imagine a copertii albumului “BAD“, album care l-a inspirat atat de mult pe designer: “Pentru mine, ca multor alti copii din anii ’90, muzica lui Jackson mi-a oferit un mesaj pozitiv de speranta si posibilitatea unor schimbari necesare.
In aceeasi perioada in care o mare parte a lumii modei s-a concentrat pe o viziune noua pentru cei de varta mea, Jackson a adus in fata un puternic mesaj alternativ si convingator de a evada din orice reguli, impingand limitele.

Sursa: MJVibe

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URI

Comentati aici!

Nume Email
Site
Comentarii  
 

Current day month ye@r *