Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  BAIN SE REVOLTA…  
Posted on August 23rd, 2019 at 10:24 am by admin

Raymone Bain, fostul purtator de cuvant al lui Michael Jackson, a amenintat de cateva zile cu o conferinta de presa explozova despre fostul ei client.

In cursul zilei de ieri, “bomba a explodat”, Bain facand publica o declaratie in fata presei si vorbind despre modul defectuos in care The Estate of Michael Jackson manageriaza averea Regelui Pop.

Raymone Bain a “batut obrazul” celor de la The Estate, sustinand faptul ca acestia nu fac tot ce trebuie pentru a “proteja si conserva” mostenirea lui Michael. Fostul purtator de cuvant a tinut sa anunte faptul ca a lansat o fundatie intitulata “Michael Jackson Legacy Foundation” in memoria Regelui Pop.

Acest om a fost o victima permanenta de cand a murit, este timpul ca acest lucru sa se opreasca!” a declarat aceasta. Raymone a declarat ca s-a saturat sa fie martora decizilor indoielnice luate de “o anumita persoana” care se afla la carma intregii averi a lui Michael Jackson:
“In 2019 ar trebuii sa celebram geniul sau, mesajul sau, munca sa umanitara, un om care a dat aproape 350 milioane de dolari mai multor organizatii caritabile si care a vandut peste un miliard de discuri in timpul vietii sale.”

Raymone, care a lucrat ca purtaor de cuvant pentru Michael timp de 8 ani, pana in m omentul mortii sale, sustine ca adevaratul testament secret al Regelui Pop va aparea intr-o buna zi oamenii vor putea vedea cum ar fi dorit acesta sa fie impartita averea sa:
Testamentul lui Michael Jackson va fi descoperit. In acesta, a dat indicatii precise cum isi doreste ca mostenirea sa sa fie conservata si mentinuta

Un alt subiect firebinte atins de catre Bain a fost si documentarul “Leaving Neverland”:
La inceputul acestui an special ne-am confruntat cu un documentar cu un documentan uni-partinitor. Sunt ingrozita ca acesta a fost nominalizat la cinci premii Emmy.
Nici eu si nici altcineva din echipa mea nu am lucra vreodata pentru cineva care ar face rau unui copil, sunt ingrozita!

Raymone a avut de transmis un mesaj si fiicei Regelui Pop, Paris Jackson :
Asemeni tatalui tau, ai multa gratie si clasa, esti frumoasa, inteligenta, generoasa si ai fost lumina ochilor tatalui tau.
Tatal tau vorbea la telefon cu mine, cu orele, despre ce-si dorea pentru tine si isi dorea sa fi precum prietena lui ce amai buna, Printesa Diana. Sunt convinsa ca nu il vei dezamagi.

Nu este prima data cand Bain ataca in mod public The Estate of Michael Jackson. Intotdeauna aceasta a declarat ca acestia nu sunt demni sa managerieze averea Regelui Pop, parerea acesteia fiind ca familia Jackson sa fie cea care ar trebui sa se ocupe de conservarea si cresterea averii lui Michael Jackson.

Desigur, demersul lui Bain este laudabil, daca este sa il privim ca si o “aparare” a imaginii si integritatii lui Michael Jackson insa modul in care aceasta alege sa-si exprime nemultumirile publice nu face decat sa alimenteze si mai mult perceptia generala a publicului asupra scandalurilor asociate cu numele Jackson.

Fanii Michael Jackson ar trebuii sa stea rezervati vis-à-vis de declaratiilor facute de Bain si totodata sa fie destul de circumspecti fata de intentile acesteia si de noua sa fundatie “Michael Jackson Legacy Foundation“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off