Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “ANYTHING” ?!?!  
Posted on August 5th, 2019 at 3:47 pm by admin

Zvon sau realitate!! … inca nu exista un raspuns oficial la aceasta intrebare, cand vine vorba de postarea facuta de Ewreckage.

Zilele trecute, tanarul artist a postat zilele trecute pe pagina sa de Instagram, o caricatura a sa alaturi de Michael Jackson si Prince promitand fanilor sai ca daca va ajunge la 50 000 de followers, va posta o piesa intitulata “Anything“, piesa in care sunt incluse parti vocale necunoscute publicului, cantate de Michael Jackson si Prince.

Greu de crezut ca Ewreckage ar putea lansa o asemenea piesa fara acordul The Estate of Michael Jackson sau The Estate of Prince, dar pana la proba contrarie nu ne ramane de facut decat sa asteptam sa vedem despre ce este vorba.
Ewreckage este un tanar artist mizical ( dupa cum se autointituleaza) originar din New Bedford, devenit cunoscut datorita EP-ului sau de debut, intitulat “Saudabe” si single-ului “Ocean”, ajuns pe locul 2 in Portugal’s Pop chart on iTunes.
Ewreckage a tinut insa sa precizeze ca piesa “Anything” nu va fi o piesa lansata in mod oficial si care va putea fi cumparata… artistul a subliniat faptul ca “Anything” va fi disponibila gratuit in mediul online.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off