Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  AMINTIRILE LUI PETER…  
Posted on October 25th, 2019 at 10:33 am by admin

In 1983, Michael Jackson si Freddie Mercury au petrecut cateva zile impreuna pe proprietatea lui Michael Jackson de la Encino pentru a inregistra impreuna cateva piese.
Din pacate aceste piese nu au vazut niciodata lumina zilei cat cele doua legende ale muzicii erau in viata. Cu toate acestea, mai multe snippet-uri au fost scapate pe internet, fanii celor doi artisti putand sa auda un crampei din magia pe care cei doi artisti au avut-o in studiou. Despre colaborarea artistica a celor doi artisti s-au scris/spus o gramada de lucruri, insusi Freddie vorbind despre acea colaborare in cateva din interviurile sale.

Peter ‘Phoebe’ Freestone, omul care a lucrat ca asistent personal pentru Freddie timp de 12 ani, a fost singurul om care a avut acces total in studiou cand cei doi artisti lucrau, acesta povestind, de curand, pentru publicatia britanica The Metro lucruri inedite si amuzante petrecute intre cei doi artisti in acele zile din 1983.

Accepti oamenii asa cum sunt ei. De exemplu, am mers impreuna cu Michael Jackson si Freddie, acasa la el [Michael Jackson] pentru a inregistra impreuna timp de 8 ore pe zi. Asta a fost undeva in 1983 iar Freddie si Michael au colaborat pentru trrei piese, la acel moment.
Michael nu m-a tratat diferit de cum il trata pe Freddie. Lua oamenii asa cum erau ei. Michael si cu mine am jucat jocuri video  timp de jumatate de ora cat timp Freddie era afara si fuma.

Potrivit lui Peter, Michael l-a invitat pe Freddie intr-un tur al casei, situata in Encino, pe strada Hayvenhurst.

Cand au urcat la etaj, lui Freddie nu ii venea sa creada ochilor cand a vazut o saltea direct pe podea in mijlocul camerei, intr-o conac de milioane de dolari.
Freddie nu putea sa-si tina gura, deoarece chiar in mijlocul camerei, pe jos, era o saltea mare pe post de pat. ”  isi aminteste Peter. “Si Freddie a spus: “Ai bani, de ce nu iti cumperi un pat?” iar Michael i-a raspuns: “Ma simt mult mai bine atunci cand ma simt mai aproape de Pamant.”… Freddie a replicat: “Ok, dar cat de departe te poate face un pat sa fi, doar suntem la etaj!” … Cam astfel de lucruri s-au intamplat.

Nu foarte multe persoane au avut ocazia sa experimenteze o zi in compania unor asemenea genii muzicale, insa cu siguranta Peter Freestone este unul dintre norocosi, iar astazi – chiar si dupa atatia ani – ne poate povestii aceste povesti amuzante.
De fapt este uimitor sa vezi doi oameni atat de talentati lucrand impreuna! Practic Michael avea o piesa pregatita, care se numea “State of Shock” si pe care isi dorea ca Freddie sa isi puna vocea, si s-a intamplat.
Apoi au lucrat la o piesa a lui Freddie, “There Must Be More To Life Than This”, pe care o lucra pentru un album Queen. Dar problema era ca piesa nu avea versuri, asa ca o buna perioada de timp, Michael s-a ocupat de versuri. De fapt a fost si o a treia piesa. Compatibilitatea dintre cei doi era mare, fiind acolo cu ei am putut observa cum se completau reciproc.
Fiecare dintre ei dadeau ce aveau mai bun din ei pentru a crea ceva special si pentru a fi prezenti acolo, iar acest lucru era incredibil. La fel s-a intamplat si cu David Bowie pentru “Under Pressure” .
Sa fi prezent acolo… este de-a dreptul electrizant. Simteai atata de multa tensiune in aer dar cu toate astea aerul era extrem de ozonat.. Chiar asa a fost…”


Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off