Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  ACTIUNE CRACIUN F.C.M.J. CLUJ-NAPOCA  
Posted on December 13th, 2013 at 6:22 pm by admin

Peridoada premergatoare Sarbatorilor de Iarna ne ofera tuturor oportunitatea de a aduce un stop de bucurie oamenilor mai putin norocosi decat noi si sa il ajutam pe Mos Craciun sa faca o mica bucurie copiilor a caror soarta nu a fost tocmai una fericita.

Urmand traditia actiunilor anuale de Craciun, Fan Club Michael Jackson Cluj-Napoca a dorit sa de-a o mana de ajutor Mosului si sa faca o bucurie unor copii dintr-un colt uitat de lume.
Anul acesta Fan Club Michael Jackson Cluj-Napoca a ales sa faca o vizita copiilor de la Scoala Pelaghia Rosu din Marisel, un sat din Muntii Apuseni donad peste 200 de carti bibliotecii scolii si daruind mici cadouri celor 50 de elvi ai scolii.

Impreuna au ascultat si cantat colinde traditionale romanesti si au audiat albumul “Christmas Album” al celor de la Jackson5 bucurandu-se de o dupa amiaza placuta in compania membrilor Fan Club Michael Jackson Cluj-Napoca.

MJPassion.ro doreste sa felicite initiativa Fan Clubului Michael Jackson Cluj-Napoca si sa le multumeasca acestora pentru initiative si pentru modul frumos in care duc mai departe mesajul lui Michael.

Sursa: Fan Club Michael Jackson Cluj-Napoca

 
News | Comments Off on ACTIUNE CRACIUN F.C.M.J. CLUJ-NAPOCA