Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  Despre MJPassion  
Posted on February 17th, 2007 at 1:37 pm by admin

MJPassion

MJPassion
Cu mai bine de doi ani in urma, am avut ideea de a face un site dedicat pasiunii mele pentru cel mai mare artist al tuturor timpurilor, Michael Jackson, insa neprevazutul a facut ca in tot acest rastimp sa fiu preocupat de alte lucruri, care la vremea respectiva mi se pareau mult mai importante decat acest site. Si pentru ca anul 2007 se anunta a fi anul marilor schimbari, mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa pasesc pe un taram total nou pentru mine numit internet . Primii pasi mi s-au parut destul de greu de facut, si am avut momente de teama si descurajare, insa destinul mi-a intins o mana prin intermediul a trei oameni; trei oameni extraordinari, care m-au sprijinit si indrumat cu sfaturi utile si vorbe de incurajare ! Le multumesc din suflet pentru tot !
Poate va intrebati de ce acest site se numeste MJ Passion! Raspunsul este unul foarte simplu: acest site este un site cu caracter personal, un site despre mine si despre pasiunea mea enorma pentru Michael Jackson !

Sper din tot sufletul sa va placa acest site si sa va simtiti bine in lumea mea!

Datorita faptului ca este aproape imposibil sa obtin drepturile de autor pentru pozele cu Michael Jackson din acest site, doresc sa-mi cer scuze in mod public autorilor de drept a acestor fotografii, iar daca exista cineva care a regasit pe aceast site o fotografie (sau mai multe) al caror drept de autor il detine si nu doreste ca aceasta (acestea) sa apara pe MJPassion.ro , il rog sa ma conacteze pe adresa mea de e-mail si voi scoate in cel mai scurt timp fotografiia cu pricina de pe site !
Va multumesc !

( Due to the fact that is almost impossible to obtain the copyrights for Michael Jackson’s photos, i wish to publicly apologize to the right owners of the photos from this site, and if someone finds a photo (or more) of which he holds the copyrights and he does not wish this (these) to appear on MJPassion.ro, please contact me on my e-mail and i will eventually remove the particular photo from the site.
Thank you!)

Tin sa mentionez ca stirile de la sectiunea What’s new? sunt traduse si comentate de catre mine, ele fiind relatate prin prisma mea astfel exprimandu-mi punctul de vedere cu privire la stirile si barfele care apar in presa. Astfel ca toate comentarile adaugate respectivelor stiri reprezinta parerea mea despre acestea, comentarile nereprezentand o opinie a tuturor fanilor Michael Jackson, ci una personala!

Daca aveti sugestii sau considerati ca ceva nu este tocmai potrivit pe acest site, nu ezitati sa-mi scrieti un e-mail!

Contact: nicu_mjj@yahoo.com

MJPassion

 
| Comments Off