Michael Jackson is my passion !
Michael Jackson is my passion !

Posted on October 7th, 2021 at 10:20 am by admin

Motown, Island Records si UMC au anuntat lansarea pe 19 noiembrie a “A Symphony of Soul“, un nou album care contine piese din catalogul Motown, in interpretarea Royal Philharmonic Orchestra.

Albumul a fost inregistrat cu participarea Royal Philharmonic Orchestra la Mark Knopfler’s British Grove Studios din vestul Londrei. “A Symphony of Soul” completeaza muzicalitatea melodiilor cu un fundal orchestral asezat la piesele si piesele vocale originale, inregistrate de obicei pe doar patru piese, comparativ cu numarul aproape nelimitat disponibil in inregistrarile moderne. Tratamentele adauga astfel un nou strat acestor melodii atemporale, ramanand in acelasi timp fidel frumusetii originalelor.

Albumul “A Symphony of Soul” va contine 11 piese, una dintre acestea fiind si melodia celor de la Jackson 5  – “I’ll Be There“.

Albumul va fi disponibil pe CD si vinyl:

1.Dancing In The Street – Martha Reeves & The Vandellas
2. Reach Out I’ll Be There – The Four Tops
3. I Heard It Through The Grapevine – Marvin Gaye
4. What Becomes Of The Brokenhearted – Jimmy Ruffin with Mica Paris
5. The Tears Of A Clown – Smokey Robinson & the Miracles
6. I’ll Be There – The Jackson 5
7. I Hear A Symphony – The Supremes
8. Abraham, Martin & John – Marvin Gaye with Beverley Knight
9. My Girl – The Temptations
10. Just My Imagination (Running Away With Me) – The Temptations
11. With You I’m Born Again – Billy Preston & Syreeta

Sursa: MJVibe

News | Comments Off on A SYMPHONY OF SOUL