Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  A DECEDAT J. LUBBOCK  
Posted on February 1st, 2021 at 1:51 pm by admin

Celebrul om de muzica Jeremy Lubbock a decedat.

Jeremy Lubbock este un muzician, producator, aranjator ?i compozitor nascut in Marea Britanie ?i s-a impus ca o prezen?a unica ?i importanta in muzica pop, cu abilitatea sa extraordinara de a lucra intr-o mare varietate de stiluri muzicale.
Fanii lui Michael Jackson s-ar putea sa-?i fi observat numele in multe albume ale lui Michael Jackson. Mai intai a aranjat impreuna cu Quincy Jones albumul “ET”, narat de Michael Jackson. A fost remarcat mai ales pentru doua melodii de pe albumul HIStory ?i trei melodii pentru Invincible, dar a lucrat ?i cu cei de la 3T pentru albumul Brotherhood.

Lubbock a realizat instrumente petru piesele “Thriller”, “Billie Jean” si “Why” – 3T; el a scris ?i aranjat “Anything”, “Why” [3T], “Whatever Happens”, “Heaven Can’t Wait”, “Earth Song”, dar a fost creditat ?i pe albumele  “Blood On The Dance Floor – HIStory in the Mix”, “King of Pop”, “Thriller 25″, “Michael Jackson The Essential” si “This Is It” .

Lubbock Jeremy este o parte importanta din catalogul lui Michael Jackson ?i i se va pierde foarte mult. Odihneasca-se in pace!

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off