Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  777 COPACI  
Posted on September 29th, 2010 at 6:49 pm by admin


     Am placerea de a va aduce in atentie una dintre cele mai interesante actiuni dedicate memoriei lui Michael Jackson, actiune pe care o sustin in intregime.
     Asociatia Michael Jackson Human’s Nature  Fan-Club Romania doreste sa aduca un omagiu artistului Michael Jackson prin plantarea a 777 copaci. Copacii reprezinta plamanul verde al planetei noastre, care in prezent sufera din pricina taierii excesive a padurilor. Ei sunt legatura pamantului cu cerul,  sursa de viata pentru mii de vietuitoare, speranta unei lumi mai sanatoase. Numarul 777 reprezinta emblema vietii si a carierei Regelui Pop, omul care a binecuvantat milioane de suflete prin muzica, dans si actiunile caritabile pe care le-a facut pentru umanitate si planeta. 777 este numarul magic compus din cifra 7, cifra lui Dumnezeu.
     Plantarea celor 777 de copaci va avea loc in data de 16 si 17 octombrie 2010 pe o suprafata de 20 ari in zona Sf. Ion (padurea Faget),  Cluj-Napoca. Terenul si puietii sunt pusi la dispozitie de Ocolul Silvic Cluj-Napoca. In acest proiect sunt implicati “Asociatia Michael Jackson’s Human Nature  Fan-Club Romania“, Liceul “George Cosbuc”  (Cluj-Napoca) si absolut orice persoana care doreste sa faca o schimbare in mediul in care traieste.
      Sambata 16 octombrie 2010 dati o sansa vietii si veniti alaturi de noi in actiunea: “777 COPACI  IN MEMORIA LUI MICHAEL JACKSON” si impreuna vom incerca sa salvam planeta.
      Sper din suflet ca aceasta actiune sa se bucure de o prezenta a foarte multor fani Michael Jackson din tara, dar si a persoanelor dornice sa se alature initiativei Asociatiei Michael Jackson Human’s Nature.
      Cu totii stim cat de mult iubea Michael copacii si cu totii stim cat de preocupat era de viitorul planetei ; sa incercam cu totii sa dam o sansa acestei initiative alaturandu-ne si sa ducem mai departe, impreuna, mesajul lui Michael Jackson.
     Personal, in data de 16 si 17 octombrie 2010 voi fi parte din aceasta actiune incercand sa imi aduc contributia, atat cat imi este in putere la vindecarea planetei.

What about the bleeding Earth, Can’t we feel its wounds?
What about nature’s worth, It’s our planet’s womb?
What about forest trails Burnt despite our pleas
What about the holy land Torn apart by creed
….”

Earth Song – Michael Jackson

     Mai multe amanunte despe actiunea “777 COPACI IN MEMORIA LUI MICHAEL JACKSON” puteti afla vizitand site-ul oficial al Asociatiei Michael Jackson Human’s Nature , sau accesand butonul special de pe bara verticala de meniu a siteului www.mjpassion.ro .

 
News | Comments Off on 777 COPACI