Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  63 YEARS OF ROYALITY  
Posted on August 29th, 2021 at 7:31 am by admin

In urma cu 63 de ani, undeva intr-un mic orasel din America se nastea un Rege, un Rege-copil inzestrat de la natura cu multa gratie, talent, perspicacitate, genialitate si iubire.

Acest Rege copil s-a nascut pentru a fi, intr-o buna zi, un Rege mare, un Rege ce va domnii peste milioane de inimi si ce va ghida milioane de oameni intr-o lume plina de lumina, iubire si magie… acestui Rege ii datoram mai multe decat ne putem imagina.

Chiar daca astazi acest Rege domeneste peste eternitate, magina sa inca domneste si lumineaza inimile a milioane de oameni de pe aceasta planeta; acest Rege traieste in fiecare dintre noi – iar astazi este ziua in care cu totii ar trebuii sa-l celebram asa cum se cuvine… cu iubire!

Ca in fiecare an pe 29 august vreau sa-i multumesc Regelui meu pentru ca a aparut in viata mea si pentru ca mi-a atins inima. Pentru ca ma invatat atat multe lucruri, pentru ca mi-a fost alaturi in diferite momente din viata, pentru ca mi-a scos in cale oameni minunati si ma facut partasul unor momente de neuitat.

Iti multumesc din suflet, prea-bunule Rege, pentru tot… pentru muzica ta, pentru dansul tau, pentru mesajele tale pline de dragoste si de magie, pentru gratia cu care mi-ai invaluit inima… acest Rege a purtat un nume uman si simplu: MICHAEL JACKSON.

 
News | Comments Off on 63 YEARS OF ROYALITY