Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  10TH ANNIVERSARY  
Posted on October 4th, 2019 at 3:27 pm by admin

Pentru aniversarea a 10 ani de la lansarea filmului “This Is It“, the Estate of Michael Jackson va lansa o editie limitata de 1000 exemplare a unui Box Set aniversar.

“THIS IS IT” 10th Anniversary va contine o editie noua a LP-ului “This Is It” (4 discuri de vinyl), pe vinyl albastru, un booklet de 60 de pagini cu dimensiunea de 30 x 30 cm ce va contine o mare parte din fotografiile publicate in booklet-ul original plus fotografii noi, nepublicate inca, de la repetitii. Un disc Blu-ray cu varianta in 3D a filmului “This Is It” cu bonusuri video, nelasat in aceasta varianta niciodata. Fiecare box set va contine o cate un bilet lentricular la concertul “This Is It” montat intr-o carcasa de plastic.
Fiecare cutie va avea o serie unica, capacul frontal avand o insertie LED luminoasa si va emite un semnal sonor ori de cate ori cutia va fi deschisa.

Comanda noului box set aniversar se face exclusiv pe site-ul oficial www.michaeljackson.com si se va expedia pana pe 13 decembrie 2019 cu curierul.

Pretul noului box set aniversar “THIS IS IT” 10th Anniversary este unul pe masura: 2 562 lei ( echivalentul a 479,99 lire sterline) fara taxele postale.

PRE-ORDER

In paralel cu noul box set aniversar, The Estate a mai lansat o serie de tricouri si sepci aniversare cu tematica “This Is It

PRE-ORDER

Sursa: MJVibe / MichaelJackson.com

 
News | Comments Off